Guldpige

Gemt bag navnet GULDPIGE, tog den anonyme sangerinde Danmark med storm, da hun i sin kvindelige pendant til Gulddreng ”lagde sig ud” med hans hit ”Se mig nu”.  

Efterfølgende landede hendes første originale single ”Chiller”, som gik direkte ind som #3, på Spotify’s Virale top 50.

17. marts udkom ”B**** Som Mig”, som er Guldpiges tredje single under alias’et, som blev skabt i efteråret 2016, da Guldpige gik i boksen og parodierede Gulddrengens store hit ”Se Mig Nu”. Det gjorde hun så overbevisende, at medier som MetroXpress begyndte at spekulere i, hvem der er Guldpige? Hvem hun er, ønsker Guldpige endnu ikke at afsløre, fordi hun er vild med anonymiteten. Guldpige forklarer:

Jeg er anonym, fordi det betyder, jeg kan bevæge mig frit i offentligheden uden at blive genkendt. Jeg sætter stor pris på min frihed. Derudover er det en fed mulighed for at slippe min indre rebel løs og prikke til nogle af de emner, som jeg mener er vigtige.

… og selvfølgelig er der plads til en Guldpige, når vi har en Gulddreng. Guldpige har såmænd bare lånt superlativet Guld. Skæbnen vil dog, at Gulddrengen og Guldpige skal mødes for første gang til et større show den 31. marts i Næstved. Måske ender det med at de bliver venner, who knows!?