Johnny Deluxe

Johnny Deluxe har væltet alle de danske clubber og gør nu comeback på de store scener efter 6 års pause. Oplev et hav af hits og masser af energi!


Februar 2015.

Noam Halby står alene på scenen på RUC. Han har allerede ringet til resten af Johnny Deluxe og sagt det er på tide bandet gendannes. Men det er for sent. Foran ham står ca. 3000 studerende og skråler så højt med på Elskovspony, Drømmer jeg , Drenge som mig, og Vi vil ha’ mer’, at han ikke kan høre sin egen stemme.

Resten af 2015 går med at få samlet bandet og så starter der massive turneer. Johnny Deluxe er blevet kult og de nyder at være samlet igen.

 

Systembolaget er i virkeligheden kulminationen af 17 års venskab, ” forklarer Noam og Jakob.

Temaet fra omkvædet er noget Jakob har gået og sunget alle årene og bandet har sunget ordet Systembolaget lige siden de i 2007 indspillede i Stockholm og oplevede hvad de kalder en ”Systembolaget-åbenbaring”.

Kitlerne, lyset, flasker på sirlige rækker. Det var så smukt”  siger Noam og kigger tørstigt på ven og bassist  gennem 17 år Jakob Glæsner.

 

Johnny Deluxe plejer ikke at skrive i fællesskab i den grad de har gjort det på deres nye single, men det er både musikalitet, historie og venskab der går op i en højere enhed på SYSTEMBOLAGET der kom ud d. 03.02.2017. Med på sangen har de svenske Mange Schmidt, der har flere Grammy-nomineringer og plantin-singler bag sig som rapper, samt noget så fint som 2. pladsen i World Gourmand Cook Book Awards 2015.

Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.

De står klar med en god forårs- og sommerturné og flere singler i 2017!