Michael Falch & Dét Band

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre! Med sin deltagelse i Toppen af Poppen og med de anmelderroste ungdomserindringer, ’Til grænsen’, er Michael Falch så meget i vælten, som har ikke har været det siden sin vilde ungdom. Nu retter MICHAEL FALCH & DÉT BAND blikket mod en elektrisk sommer 2018 – for Falch bliver det den største festivalsommer siden MALURT. I foråret 2019 byder kalenderen dernæst på én af hans berømmede akustiske soloturnéer.

 

Michael Falch og Poul Krebs har lagt deres varme og succesfulde makkerskab bag sig, og Falchen skruer nu op for energien i eget navn omgivet af DÉT BAND, der med brødrene Lars og Troels Skjærbæk som omdrejningspunkt regnes for ét af landets absolut stærkeste rockbands.

 

Michael Falch har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Han er uhyre bevidst om, at rusten aldrig sover, og igen og igen udfordrer han sin lyd. På sit seneste album, det prisbelønnede og stærkt roste ’Pludselig Alting Samtidig’, bevægede han sig ud i en meget pågåendeMikkel Damgaard, nutidig sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Falch i disse år. Sommeren 2018 vil byde på en Michael Falch og et gnistrende rockband, der leverer et heftigt rockshow med alle de største hits som ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’, ’I et land uden høje bjerge’, ’Sommer på vej’ og ’Den eneste i verden’.