Michael Falch

Med sin deltagelse i dette års udgave af  Toppen af Poppen, der ruller over  skærmen i efteråret, og med ungdomserindringerne ’Til grænsen’, som Gyldendal udsender den 10/10, er Michael Falch for tiden så meget i vælten, som har ikke har været det siden sin vilde ungdom i MALURT. Nu retter han blikket fremad mod en intens, elektrisk sommer 2018 som MICHAEL FALCH & DÉT BAND, og det er KAIKA MUSIC, der nu står for booking og management.

 

Michael Falch har lagt det varme og succesfulde makkerskab med Poul Krebs bag sig, og han skruer nu op for energien i eget navn omgivet af DÉT BAND, der med brødrene Lars og Troels Skjærbæk som omdrejningspunkt regnes for ét af landets absolut stærkeste rockbands.

 

Michael Falch har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Han er uhyre bevidst om, at rusten aldrig sover, og igen og igen udfordrer han sin lyd og bliver dermed aldrig bare ’én fra gamle dage’. På hans seneste album, det prisbelønnede og meget roste ’Pludselig Alting Samtidig’ bevægede han sig ud i en meget pågående, nutidig sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Falch i disse år. Sommeren 2018 vil byde på en Michael Falch og et gnistrende rockband, der leverer et heftigt rockshow med alle de største hits som ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’, ’I et land uden høje bjerge’, ’Sommer på vej’ og ’Den eneste i verden’.