Michael Falch & Dét Band

Grænseløs sommer 🔆

Med sin deltagelse i den seneste udgave af Toppen af Poppen og de anmelderroste ungdomserindringer, ’Til grænsen’ er Michael Falch så meget i vælten, som har ikke har været det siden sin vilde ungdom. Nu retter MICHAEL FALCH & DÉT BAND så blikket mod en elektrisk sommer 2018 – for Falch bliver det intet mindre end hans mest omfattende festivalsommer siden MALURT.

Falchen skruer nu op for energien omgivet af DÉT BAND, der med brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Peter Dombernowsky og Mikkel Damgaard regnes for ét af landets allerstærkeste rockbands.

Michael Falch har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring og ny publikumssucces med udsolgte huse overalt. På sit seneste album, det prisbelønnede og stærkt roste ’Pludselig Alting Samtidig’, bevægede han sig ud i en meget pågående nutidig sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Falch i disse år. Sommeren 2018 vil byde på en Michael Falch og et gnistrende rockband, der leverer et heftigt og moderne rockshow, der også inkluderet alle de største hits som ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’, ’I et land uden høje bjerge’, ’Sommer på vej’ og ’Den eneste i verden’.