Anne Dorte & Maria

m1000x1000

DET LYKKELIGSTE LAND I VERDEN

For første gang siden 80’erne udsender Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen ny musik i fællesskab.  

Sangen  ”Det Lykkeligste Land I Verden” udkom 1. maj, og er første single fra ANNE DORTE & MARIA’S kommende album af samme navn. Albummet, er skrevet og produceret  i samarbejde med producerne og sangskriverne: Fresh-I, Pharfar og Mads Michelsen, og indeholder moderne, energisk popmusik, med et tvist af 80’erne.

 

Det første resultat af dette nye samarbejde er singlen: ’Det Lykkeligste Land I Verden’. En fængende popsang, der tager udgangspunkt i det paradoks, at vi igen og igen udråbes til verdens lykkeligste land, samtidig med, at det virker som om utilfredsheden aldrig har været større.

Sangen lover flere penge til lærerne og flere senge til missionærerne. Mere botox til kvinderne og flere blowjobs til vinderne. Flere nuller i tallene og flere krydser ved valgene. Kort sagt, mer’ af alt til alle!  Værsgo’!

’Det Lykkeligste Land I Verden’ udsendes netop som Den danske model endnu engang har vist sin værdi i  de netop overståede overenskomstforhandlinger, og er en ode til fælleskabets kraft i en tid, hvor vi ellers har lært at  ’Alle har ret til et fedt køkken’

 

D. 24. august udkom 2. single i rækken så; tøsernes nye single ‘Umuligt For Mig’ – et melankolske farvel til en fantastisk sommer.

 

 

BAGGRUND:

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen var op igennem 80’erne frontfigurer i det legendariske poporkester Tøsedrengene, siden blev Maria medlem af bandet Ray Dee Ohh og Anne Dorte fik succes både som sangskriver og solist og sideløbende med ensemblet Venter på Far.

Duoens trackliste er lang og legendarisk og tæller elskede og evigtgyldige sange som:

INDIANER / UD UNDER ÅBEN HIMMEL / SÅ GIK DER TID MED DET/SIG DU KAN LI’ MIG / MANDAGSSTÆVNEMØDE / EN LYKKELIGE FAMILIE/VI KAN IKKE LEVE ALENE/BRUGE OG BRUGES / JEG VIL LA’ LYSET BRÆNDE / JEG HAR LAGT MINE VÅBEN / DROP DINE LØGNE / VI VAR ENGANG SÅ TÆT……ect.

.

www.annedorteogmaria.dk

Læs mere om Anne Dorte & Maria HER