MALURT UDSKYDER DERES EFTERÅRSTURNÉ 2020 TIL APRIL-MAJ 2021

MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror pt. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret. 

MALURT har altid – og i særlig grad – været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved evt. at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT!

SuperLive-turnéen udskydes derfor til april-maj 2021. Til den tid vil alle begrænsninger forhåbentlig være fortid, så MALURT igen kan møde publikum i ægte rock-ånd.

Allerede købte billetter er gyldige til de nye koncertdatoer i 2021. Er man forhindret på de nye datoer, bedes man rette henvendelse til billetudbyderen eller spillestedet snarest, jf. billetudbyderens anvisninger om refundering.

Billetlinks finde på www.MALURT.com