Danser med Drenge

HITMASKINEN & ET AF DANMARKS BEDSTE LIVE BANDS

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. De har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor bag sangerinde Rie Rasmussen. 

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ’Hvorlænge vil du ydmyge dig?’, ’Aldrig undvære dig’, ’Er der nogen i himlen?’, ‘Tag godt imod ham’, ‘Grib chancen’,  ‘Kære Lillesøster’ og “Griber du mig når jeg falder?’. 

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.  

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel” Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist og de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel, samt Kasper Langkjær på trommer.