Rasmus Hagen

Rasmus Hagen er gået “under radaren” i et stykke tid, men hans uimodståelige stemme og mere end 100 millioner streams på digitale platforme taler deres tydelige sprog – der er en komet på vej.

Rasmus Hagen kommer fra Stockholm i Sverige og her han i lang tid været en af de meget spillede artister på snart sagt alle medier. De digitale platforme har serveret hans sange mere end 100 millioner gange.

Det viser med al ønskelig tydelighed, at hans musik og sange rammer noget helt rigtigt og meget bredt. Rasmus Hagen og hans helt uimodståelige stemme og utroligt fængende sange gør ham til en helt fantastisk oplevelse.

Han er en singer/songwriter som laver stort set alt selv i produktionen, som John Mayer der er en stor inspiration for Rasmus Hagen. Rasmus Hagen har et fedt fantastisk ‘feel’, der går direkte til hjertet på publikum.

RASMUS HAGEN SO FAR

Han debuterede for alvor i 2017 med LP ́en ‘Fraction’ som han lavede sammen med australske ALIUS. Siden er han gået sammen med Ocean Music for single releases Senest har han udgivet debutalbummet ‘Love & Hurt’. Det inkluderer succes singlen ‘If you ́re hurting’ som allerede har spillet mere end 50 millioner gange – blot på Spotify.