Rigtige Mænd

Det erfarne orkester Rigtige Mænd fejrer i år 25 års jubilæum, og med hundredvis af koncerter på spillesteder og festivaler, til by- og firmafester landet over i bagagen, melder Rigtige Mænd sig på banen – stærkere end nogensinde – klar til at underholde i det ganske land med tv·2’s fantastiske materiale.

Med et stort og underholdende show, samt et personligt og energisk udtryk, er der garanti for, at festen bringes til nye højder, og publikum vil hengive sig til både dans og fællessang til en perlerække af de nyeste numre og klassikere som: Ræven og rønnebærrene, Be bab a lula, Bag duggede ruder og De første kærester på månen. Ligheden med tv·2 er slående, og med Thomas Gammelgaards nærværende vokal i front, er det svært at høre forskel på Rigtige Mænd og tv·2.

Rigtige Mænd er en hyldest til tv·2 og kvinden som sådan og spiller musikken med stor respekt for det originale materiale. Med sin overbevisende og stilrene gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark.

 

Rigtige Mænd er:
Thomas Gammelgaard: Vokal, keyboard & trombone
Simon Kirk Nissen: Guitar & kor
Nikolai Lander: Keyboard & kor
Niels Ole Præstbro: Bas
Ole Vedel: Trommer