MICHAEL FALCH FORÅR I BRYSTET

På sit nye soloalbum banker Michael Falch igen rusten af sig og går sine egne veje i det noget frihedsberøvede år 2020, der præges så markant af indestængt længsel. Forår i brystet er et modent manddomsværk om livet, tiden og kærligheden fra en dansk sangskriver, der efter 40 år i manegen stadig er sulten, produktiv, motiveret og ambitiøs.

MICHAEL FALCH FORÅR I BRYSTET

Produceret af Lars Skjærbæk

A:larm Music / Universal Music

Release: 9. oktober 2020

PR: Mads Rosted mads@alarmmusic.dk

                      

Det er efterhånden 14 år siden, at Michael Falch, efter nogle års tiltrængt pause, gjorde comeback nærmest i en ‘version 2.0’ af sig selv. Albummet ‘falder du nu’ tog dengang psykologisk sangskrivning i dansk rock til et nyt niveau. Siden har Falchen ikke set sig tilbage, og på Forår i brystet fortsætter han sit mangeårige frugtbare samarbejde med guitaristen og produceren Lars Skjærbæk.

 

MICHAEL FALCH & DÉT BAND – FORÅR I NOVEMBER-DECEMBER

Inden længe kan Michael Falch endelig opleves LIVE på scenen igen. Det bliver i selskab med et af landets allerstærkeste rockbands, DÉT BAND – lejligheden forstærket med Signe Svendsen på vokal og guitar, og som altid med brødrene Skjærbæk på hhv. bas og guitar, Peter Dombernowsky på trommer og Mikkel Reumert Damgaard på keyboards.

Det nye album fra Michael Falch, ‘Forår i brystet’, har høstet mange roser hos anmelderne, der er enige om, at Falchen bare bliver ved med at udvikle sig som sanger og sangskriver med producer Lars Skjærbæk ved sin side og et band, der konstant udforsker nyt land.

Nu tager holdet ud for at forvandle gråt efterår til sitrende forår med et sæt, der byder på de stærkeste og smukkeste sange fra Falchens karriere, der begyndte i MALURT for over 40 år siden – fra ‘Mød mig i mørket’ til ‘Juble igen som fugle’.

Michael Falch udgiver i 2021 sin nye erindringsbog, ‘Over stregen’, før han igen stiller om til rock. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og nu får publikum langt om længe mulighed for at opleve ham sammen med DÉT BAND. Der er dømt gnistrende intensitet og nærvær i særklasse på ‘Forår i brystet’-turen sidst på året.

 

 

                        * * *

PRODUCERET & ARRANGERET AF LARS SKJÆRBÆK

Indspillet i Lundgaard Studios og mixet i Sejling Studio af Thomas Alstrup

Add. optagelser i Apparat Studio. Teknik: Asger Møller

Add. optagelser i Tårnværelset

Teknik: Lars Skjærbæk

Mastering: Björn Engelmann i Cutting Room, Stockholm

 

DÉT BAND:

Lars Skjærbæk: Guitarer, keyboards, kor & percussion

Troels Skjærbæk: Bas & kor

Peter Dombernowsky: Trommer & percussion

Mikkel Reumert Damgaard: Keyboards

Klokkespil & kor: Mathilde Falch

Kor: Sofie Juliane Skjærbæk

Kor: Thomas Alstrup & Christoffer Møller

 

LiveStrings:

Live Johansson: Cello

Sidsel Most: Bratsch

Monika Malmquist: Violin

Christian Ellegaard: Violin

Strygere arrangeret af Christoffer Møller