Nyt album ude nu! Michelsen & Bramsen 

De to garvede sangerinder lagde i 2018 ud med at sende to teaser ud i form af ’Det Lykkeligste Land I Verden’  og ‘Umuligt For Mig’ . Det er første gang siden 80’erne at Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen udsender ny musik i fællesskab. Nu er albummet, Michelsen & Bramsen, så endelig landet!

Fantastisk Release-koncert!

Sangerindernes tour og release blev skudt i gang til et brag af en release-koncert d. 5. februar på Hotel Cecil!
En aften der blev kvitteret med en flot anmeldelse af 33 plus – læs anmeldelsen HER

Nu er albummet så ude, og der er alle gode grunde til at give det en lytter. Albummet, er skrevet og produceret  i samarbejde med producerne og sangskriverne: Fresh-I, Pharfar og Mads Michelsen, og indeholder moderne, energisk popmusik, med et tvist af 80’erne.

Har du ikke allerede hørt de nye sange, kan du høre hele albummet her: https://lnk.to/MichelsenBramsen 
Eller få dit helt eget signeret album her: https://annedorteogmaria.dk/butik/

BAGGRUND:

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen var op igennem 80’erne frontfigurer i det legendariske poporkester Tøsedrengene, siden blev Maria medlem af bandet Ray Dee Ohh og Anne Dorte fik succes både som sangskriver og solist og sideløbende med ensemblet Venter på Far.

Duoens trackliste er lang og legendarisk og tæller elskede og evigtgyldige sange som:

INDIANER / UD UNDER ÅBEN HIMMEL / SÅ GIK DER TID MED DET/SIG DU KAN LI’ MIG / MANDAGSSTÆVNEMØDE / EN LYKKELIGE FAMILIE/VI KAN IKKE LEVE ALENE/BRUGE OG BRUGES / JEG VIL LA’ LYSET BRÆNDE / JEG HAR LAGT MINE VÅBEN / DROP DINE LØGNE / VI VAR ENGANG SÅ TÆT……ect.

www.annedorteogmaria.dk

Læs mere om Anne Dorte & Maria HER