Nyt album ude nu!

Michael Learns To Rocks nye album, STILL, er endelig på gaden! 

Tryk på albummet nedenfor og lyt til de skønne nye numre:

MLTR_Still_cover_3000x3000

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken. Nu er MLTR ude med det 9. album i rækken og startskuddet for Forårstouren 2018 lyder lige om lidt!

Du kan stadig nå at få en billet: http://www.mltr.dk/upcoming-concerts/ 

MLTR forårstour 2018 opdat.

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter ”….vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år. Den kommende Danmarksturné vil i 2018 bringe MLTR rundt til alle dele af Danmark, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.