MICHAEL FALCH – POETISK TRIO 2025

FALCHEN PÅ POETISK TRIOTUR I 2025

Michael Falch gør igen noget andet! Han tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig og har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv overfor sit publikum, når han drager på turné.

Alene i nyere tid har han turneret med sit rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, med den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, som ene mand akustisk solo og i år med vennen og kollegaen Poul Krebs både som duo og med band.

I 2025 sadler Falchen atter om og drager han ud til en lang række af landets skønneste teatre og kulturhuse i et nyt trio-set up. Han vil i 2025 blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album – og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del af Love Shop.

Michael Falch arbejder for tiden med nye sange, og et nyt studiealbum ventes at se dagens lys i oktober 2024.

Support på turen bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester og sideløbende udviklet sin egen sangskrivning. Gabriel giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

I 2025 vil Michael Falch – i en filmisk, atmosfærefyldt sound i selskab med to prægtige musikere – tage sine smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand med rundt i landet – med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden.

Kaika Music

Artwork: Lasse Høgh

Foto: Thomas Rungstrøm

Køb billetter her