Services

Hos Kaika Music tilbyder vi forskellige services. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

 

Foreningsarrangementer Open Airs / Festival

Kaika Music leverer musik, lyd/lys og scener til en stor del af landets open airs og Festivaler.
Vi klarer alt det praktiske omkring planlægning og afvikling af et arrangement både før, under og efter dette.

Vi har erfaringen og kontakterne til at få et arrangement til at lykkes og vi går målrettet efter at levere branchens bedste service hver gang.

Vi klarer alle typer arrangementer – store som små.

 

Firmaarrangementer

Kaika Music har gennem årene været med til arrangere en lang række events og firmaarrangementer, og har stor erfaring indenfor dette. Så skal I holde et arrangement for jeres personale, kunder eller samarbejdspartnere, vil vi meget gerne være behjælpelige med at arrangere dette. Vi kan hjælpe med hele processen, og leverer alt indenfor musik, foredrag, stand-up, DJ’s og meget mere.

Når I handler med Kaika Music, køber I ikke blot nogle af Danmarks bedste artister. I får en samlet pakke, og vi er gerne behjælpelige med alt det praktiske. I får en professionel sparringspartner, som er med til at gøre jeres arrangementer til en succes. Hvad enten det er en julefrokost, en sommerfest, et foredrag, en lancering af et nyt produkt, et åbent hus arrangement eller noget helt tredje, er Kaika Music garant for et godt arrangement.

Kaika Music har siden 2008 leveret underholdning til jem & fix’ personalefest, hvor op til 2.300 gæster deltager hver sommer:

Jem & Fix A/S har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med KAIKA Music. KAIKA booker alle artister til personalefester og andre arrangementer. Vi bliver altid mødt med smil, energi og en ufattelig drive af Kai og hans medarbejdere. KAIKA har altid været gode til at vejlede os, så vi har fået de rigtige artister til vores fester, og de har altid leveret varen på en meget professionel måde. Det er en fornøjelse at samarbejde med KAIKA Music, her kan alt lade sig gøre. 

– Joan Trothe, jem & fix A/S

Foreningsarrangementer

Kaika Music leverer forskellig underholdning til musikforeninger og musikklubber. Det være sig bands af enhver størrelse tilpasset arrangementstypen og antallet af gæster. Det er vigtigt, at artisten passer til publikum og ikke bare er et godt navn på plakaten.

Kaika Music har gennem årene samarbejdet med en stor del af landets musikforeninger og musikklubber, og i vores øjne er foreningerne med til at holde gang i musiklivet i alle afkroge af landet. Vi er derfor rigtig glade for dette samarbejde.

Du kan ligeledes kontakte os via vores bookingformular, hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op. Vi vil med glæde hjælpe, så vi kan finde det perfekte arrangement til dig!

 

Byfester / Markeder

Står din idrætsforening, borgerforening eller lignende og skal i gang med et arrangement byder vi gerne ind som sparringspartner omkring underholdningen og praktikken omkring hele arrangementet. Vi har stor erfaring med bl.a. byfester og markeder og kan levere alt lige fra børneunderholdningen til danseorkestre og de helt store danske kunstnere.