Om Kaika

Kaika Music er et af landets førende bookingbureauer, og vores varemærke er at levere branchens bedste service. Bag Kaika Music står Kai Koitzsch, som er kendt af mange i musikbranchen og har været en del af denne i mere end 35 år. Efter mere end 30 år som booker valgte Kai i 2007 at starte sit eget booking bureau med nye friske folk og i nye omgivelser. Scenen blev sat i et mindre kontor på Marselis Boulevard i Århus, hvor Kai Koitzsch med to ansatte påbegyndte arbejdet med at skaffe de allerbedste danske kunstnere til arrangører rundt om i landet. Masser af succes gjorde, at Kaika i 2010 havde vokset sig så stor, at rammerne på Marselis Boulevard blev for trange. Kaika Music flyttede derfor sit domicil til Egsagervej i Åbyhøj nær Århus i helt nyistandsatte og lyse kontorlokaler.

Kaika Music solorepræsenterer en lang række kunstnere som bl.a. Gnags, MALURT, Lis Sørensen, Peter A. G, Sebastian, Michael Falch, Michelsen & Bramsen, ItaloBrothers, Michael Learns To Rock, Hardinger Band, Back To Back, DJ Aligator m.fl.

Vi er ligeledes leveringsdygtige i alle former for underholdning – alt lige fra kendte danske rockbands til de bedste danske partyorkestre, landets førende stand-uppere, solister, diverse shows m.m.

I dag består Kaika Music af et dynamisk team på i alt fem medarbejdere – alle med masser af energi. Sammen bestræber vi os på at levere branchens bedste service til dig og dit næste arrangement.

Holdet bag Kaika Music glæder sig meget til et kommende samarbejde.

Velkommen til KAIKA MUSIC.