Michael & Mathilde Falch på tour… Sammen!

De har tidligere gjort det for velgørenhed, og mange har efterspurgt det – til efteråret 2019 bliver det så en realitet: To generationer Falch med hver sin både barske og opløftende historie drager på en fælles akustisk duo-turné til en stribe af de mest velegnede kirkerum i landet.
De har selv talt om det i årevis, men først nu føler Mathilde Falch sig rustet til det. Med fire albums bag sig, et nyt under opsejling og efter ti års livekoncerter i eget navn er hun i egen ret trådt så meget i karakter, at hun ikke bare bliver opfattet som sin ‘fars datter’. Hun er også blevet mor, har etableret Refluksfamilie, er blevet ambassadør for Refluksforeningen samtidig med, at hun stadig er ambassadør for Landsforeningen SIND.

Michael Falch har de senere år oplevet ny vind i sejlene på alle fronter med såvel med albums, bøger og koncerter. Han har netop etableret det sociale initiativ DE VILDESTE FUGLE, der skal hjælpe dysfunktionelle familier, og han er i foråret 2019 på sin hidtil mest omfattende soloturné nogensinde.

Nu sigter Mathilde og Michael Falch mod en kirketur, hvor de optræder sammen og er fælles om at dele ud af hinandens sangkatalog. I kirkerne vil man kunne forvente, at de begge vil finde særligt rum til at synge sig ind i de både smertelige og livsbekræftende sange, de to Falch’ere, trods deres forskellighed, har med sig på deres livsrejser.

22 koncerter fordelt i Danmark er forude, og de fire største byer er med på plakaten:
🎟København: https://bit.ly/2OEhuRx
🎟Aarhus: https://bit.ly/2FGzeaX
🎟Odense https://bit.ly/2YEGw7w
🎟Aalborg https://bit.ly/2FQYvQT