Kaika byder Mason J velkommen

Kaika Music byder Mason J velkommen i familien!
Kaika Music har  indgået et bookingsamarbejde med den talentfulde upcomming sanger Mason J – og vi kan kun opfordre jer til at holde øje med det unge talent.

Lyt til debutsinglen ‘Falling in love’ HER!

 

Forårsforelsket pop-komet

Der er både romantik og fest i luften, når Mason J slår guitaren an og synger om sin store kærlighed på debutsinglen, pophittet “Falling in Love”.

Den 22-årige musiker fra Grenaa har selv skrevet og komponeret al sin musik, mens Christoffer Stjerne, der til daglig er forsanger i rocktrioen H.E.R.O, har produceret sammen med Asger Møller, som tidligere har arbejdet med artister som Mads Langer og Hjalmer.
Med en kærlig hilsen til Justin Timberlake, Shawn Mendes og Mads Langer, folder Mason J sin store, udtryksfulde vokal ud på sange, der kredser om kærlighed – både den der føles godt og den der ikke gør.
“Falling in Love handler om en forelskelse, der kan tage dig ud af det mørkeste dyb, som en forløsning, der sætter dig fri”, siger Mason J og tænker tilbage på en forelskelse.

 

Genert stjernespire

Mason J er vokset op i en musikalsk familie, men er den første generation, der selv komponerer sin musik – for ham er det en måde at bearbejde og udtrykke alt det, der er svært at få sagt.

“Jeg er meget genert og kan faktisk ikke lide at tale foran mange mennesker. Men når musikken spiller, så er der ikke noget, der kan stoppe mig.” fortæller den unge hit-smed, der for tiden er i øvelokalet med sit band. Her forbereder han sig på at indtage landets scener, men debutantens internationale lyd skubber til hjemlandets grænser og kalder også på et gennembrud i udlandet.