DJ SASH!

DJ SASH! Ja det er vel nærmest overflødigt her at komme med en liste af de mange hits DJ SASH! har leveret over årne men her er alligevel en lille reminder. Ecuador, Encore, Une fois, Stay, Ganbaret, La Primavera Adelante m.m.fl.

Der er dømt party time på den helt igennem fede måde når DJ SASH! går på scenen rundt om i hele verden med sit meget liveprægede dj act. og nu er turen også kommet til Danmark .

Som nævnt i historikken nedenfor kom der nyt album på gaden i 2012 med alle de mange store hits og ikke mindst 2007 versionen af ”Ecuador” og 2008 versionen af ”Mysterious Times” 2 superværker af DJ SASH!.

13 okt. 2008. kom så singlen ”Raindrops” SASH! Feat. Stunt, og den single blev anmeldt med 5 $ ud af 5 mulige, verdensklasse skrev man bl.a. I foråret 2010 kom endnu en helt ny single fra DJ SASH! Feat. Jessy med ”All is love”. I 2011 blev singlen “Mirror Mirror” releaset….med en lækker vocal blev der dømt hit hit igen igen… I nov. 2012 kom DJ SASH! så med det nye album… ”Life is a Beach”. I 2013 kom singlen ”Summer`s Gone feat. Tony T”. I start 2014 kom singlen ”Life Changes”.

DJ SASH! har remixet et hav af store hits for andre kunstnere, det ville føre for vidt at skulle nævne alle her. Kom og oplev stemningen med DJ SASH! i pulten, her er man sikker på den ultimative fest.