Hit Orchestra

Landets mest eksklusive party-orkester!

Festen koger, dansegulvet gynger, og publikum skråler med på hit efter hit.

Hit Orchestra er ét af Danmarks mest anerkendte og hotte orkestre og ikke uden grund. De mestrer alle opgaver og leverer altid en personlig og nærværende performance ud over det sædvanlige – et liveshow i absolut topklasse!

Hit Orchestra fyrer op under festen med egne fortolkninger af de største dansehits gennem tiden. Hvad enten der er tale om Award-shows, festivaler, landsstævner, store firmafester, internationale events eller private arrangementer, tager de publikum med på en uforglemmelig musikalsk tidsrejse fuld af fest, show, ”syng med” og dans. Med deres sprudlende energi og musikalitet, når de langt ud over scenekanten. Det er den ægte vare!

På scenen står nogle af landets dygtigste og mest rutinerede musikere og sangere, som ved siden af Hit Orchestra alle spiller med bands og artister af øverste skuffe. Sammen har de skabt orkestret, hvis eneste mål er at give publikum en uforglemmelig festaften! Og så er Louise Moe selvfølgelig i front.

Hit Orchestra har ageret backing orkester for en lang række af landets allerstørste artister såsom Peter A.G., Rasmus Seebach, Lis Sørensen, Burhan G., Michael Falch, Sanne Salomonsen, Shaka Loveless, Ida Corr, L.I.G.A, Rugsted/Kreutzfeldt, Joey Moe, Djämes Braun, NOAH mfl. og skræddersyr hver performance til det enkelte arrangement – uanset størrelse og sted.

Hit Orchestra spiller musik, fordi de ikke kan lade være. Derfor kan de løfte ethvert publikum og ethvert arrangement!