Lizot

MED OVER 600 MILLIONER SPOTIFY-STREAMS OG 5 MILLIONER MÅNEDLIGE LYTTERE ER LIZOT EN AF DE STØRSTE TYSKKE EDM ARTISTER!

LIZOT blev grundlagt i 2015 af den tyske producer Max Kleinschmidt og hans DJ-kollega Patrick Art.

Den første store succes for LIZOT var “Sonnenmädchen” i 2015, som gik direkte ind på de tyske hitlister. I slutningen af 2019 udgav de singlen “Menage A Trois” med Holy Molly, som blev et verdensomspændende dance hit med mere end 50 millioner streams. I 2020 fik de deres internationale gennembrud med deres single “Weekend”, som har opnået over 120 millioner streams, 30 millioner YouTube-visninger + dobbelt platin i Polen, platin i Norge og Ungarn, guld i Tyskland, Sverige, Østrig, Schweiz, Rusland og Tjekkiet.

Duoens seneste collab-single “Hurricane” med Blasterjaxx, Prezioso og SHIBUI kom ind på Shazam- og Spotify-hitlisterne i Frankrig og står i øjeblikket på 30 millioner streams.

LIZOT spiller jævnligt på scenerne på festivaler og klubber over hele Europa, såsom på Sonne Mond Sterne Festival og Sputnik Spring Break.

DJ-sæt af LIZOT er domineret af pumpene basser og nogle musikalske overraskelser, herunder hårdere og hurtigere elementer. Takket være de specialdesignede LIVE-visuals er hvert LIZOT-show garanteret at blive husket!