Morten Remar & De Lykkelige Kværulanter

Morten Remar & De Lykkelige Kværulanter blev dannet af Morten Remar og guitaristen Jacob Mogensen i 2019, men fik først rigtig gang i live-bandet efter den store nedlukning. Til gengæld er de kommet stærkt igen med to originale studie-albums og turne i 2023.

Morten Remar & De Lykkelige Kværulanter har skabt sin egen niche med dansksproget pop, der rummer swingende elementer af jazz, blues, latin, vise og andet godt, inspireret af store navne som Curtis Mayfield, Cornelis Vreeswijk, Benny Andersen, Antônio Carlos Jobim og Buena Vista Social Club.

Morten Remar & De Lykkelige Kværulanters sange er alvorlige, humoristiske og selvironiske – en række filosofiske underfundigheder om tidens gang, familielivets og parforholdets strabadser, kvinder og kærligheden.

Morten Remar & De Lykkelige Kværulanter har allerede spillet de første koncerter, der blev modtaget af et begejstret publikum og stående ovationer. Du kan også opleve det livsglade, lune og velspillende band, der blandt andet kommer forbi Borup Kino, Paletten i Viborg, Friluftscenen i Taastrup, Blokhus Torv, Jazzy Days i Tversted.

Morten Remar & De Lykkelige Kværulanter er:

Morten Remar – vokal, percussion
Jacob Mogensen – guitar
Børge Lunde Christensen – bas
Martin Kollerup Sørensen – trommer
Thomas Egeskov Petersen – keyboard
Hans Christian Heide Erbs – trompet