Souvenirs

Souvenirs, alias Sofie Bonde og Nils Torp, har været på landevejen i mere end 25 år. Siden deres gennembrudshit “Han tog et nattog” i 1994 er det blevet til mere end 2000 koncerter. Det giver en vis ballast og en evne til at underholde!

Igennem årene er det blevet til mange iørefaldende pophits. Ja, man bliver faktisk overrasket over så mange af sangene, man kender: ” Jeg hader Susanne”, ”Jeg troed du var hos Mikael”, ”Hvis du ku’ li’ mig i et sommerhus”, “Ned til Mormor ”, ”Han tog et nattog”, for bare at nævne nogen af dem. Sangene er blevet folkeeje, har huseret på hitlisterne, og er elsket af anmelderne for deres intelligente tekster.

Nils Torp er en erfaren herre, som var med i det legendariske orkester Kliché. Han er derudover en unik guitarist. Sofie Bondes har sin helt egen karismatiske stemme, som kun er blevet bedre og bedre med årene. De har sammen udgivet 10 albums, det seneste, ”Tangopartner” udkom i 2016. Teksterne er skrevet i samarbejde med forfatteren Lone Hørslev. Det har høstet mange roser, og viste en ny musikalsk side hos duoen.

Souvenirs live findes i 2 versioner,- en trio og en kvintet.
En fantastisk velspillende trio med to guitarer og den virtuose violinist Klaus Pindstrup, som giver sangene en akustisk folkpop klang med lidt tango her og lidt klassisk dér. Humoristisk bundet sammen af Sofies tanker om livets underfundigheder. Nogle har kaldt hende en kvindelig Niels Hausgaard. Andre kalder det standup. Men sjovt og overraskende er det i hvert fald. Man kan klaske sig på lårene af grin det ene øjeblik og det næste blive ramt i hjertekulen af Sofies smukke, intense vokal. Et suverænt indslag til virksomhedsarrangementer.

Kvintetten er en energibombe med trommer, bas, guitar og trestemmigt kor for fuld skrue, – direkte hen til omkvædet. Der er lagt op til en fest med hit på hit, der vækker gode 90’er minder.